Om ossVem är jag?

Jag som driver Shadow trooper är Mikael och är en man som ser tillbaka på ungdomstiden med Space 99, Star Wars samt Star Trek med glädje. Jag minns när Darth tågade in i mitt liv, och jag fastnade direkt. 1978 var året, om jag minns rätt, min första 11-års biofilm. 


Jag minns tydligt hur jag och kusinen tecknade, målade och klistrade samman pappersark för att få våra månbaser så stora som möjligt. 


Idag, har jag dragit igång denna verksamhet och mitt org.nr (969792-4190) är märkligt nog en samtalsmottagning med inriktning KBT coachning, vilket är helt riktigt. Shadow troopers är ett "vid sidan om projekt" men jag fakturerar eller tar betalt genom mitt företag. 


Priser
Detta är en dyr hobby och då jag har valt att lägga mig på en låg summa, så vet jag att det ändå finns verksamheter som inte får ihop dessa pengar och jag ber er, kontakta mig via mail, kanske kan vi finna lösningar tillsammans.


Bilder
Alla bilder på hemsidan är mina egna eller hämtade från pixabay.se eller liknande sidor. OM ni ser någon anmärkningsvärt, snälla, skicka ett  mail till mig: info@shadowtrooper.se

Copyright © Alla rättigheter förbehållna